MAAK NU EEN AFSPRAAK

+32 3 710 55 00
Dungelhoeff Lier
  • Matexi heeft bijna 70 jaar ervaring
  • Meer dan 30.000 realisaties
  • 300 medewerkers
  • Familiebedrijf met solide reputatie
  • Actief in 149 gemeenten
  • 255 miljoen euro omzet


Matexi stelt u kwaliteitswoningen en -appartementen voor in buurten waar wonen tegelijk betaalbaar en duurzaam is: ecologisch, voor de lange duur. Betrouwbare kwaliteit, die de mogelijkheden van elk budget maximaliseert, en op termijn meerwaarde creëert.

Wij willen van iedere thuis een betere plaats om te wonen maken. Daarom creëren wij buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken. Voor mensen die niet alleen nieuwsgierig zijn naar de eigenheid van hun persoonlijke woning, maar actief openstaan voor al wat de wereld rondom hen te bieden heeft.

Onze visie vertaalt zich in concrete realisaties, in buurten waar het - op diverse manieren - aangenaam wonen en leven is. Tot nu toe hebben we meer dan 30.000 woningen gerealiseerd, in België en in het buitenland: zowel binnen- als randstedelijke projecten die steeds perfect zijn geïntegreerd in de omgeving.

Dungelhoeff Lier

Als algemeen aannemer streven wij bij Cordeel steeds naar kwaliteit in alle bouwwerken die we voor u uitvoeren. Wij bouwen kantoren, logistieke centra, bruggen, shopping centra, productiegebouwen, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen en sportinfrastructuur… Letterlijk alles dus, behalve privéwoningen.

Wij zijn al 80 jaar een onafhankelijk familiebedrijf en daar zijn we trots op. Wanneer u contact met ons neemt, komt u meteen bij de familie Cordeel - en dus de decision makers - terecht. U kan bij ons rekenen op snelle en bindende antwoorden.

Voor alle diensten die wij bieden, hebben wij de juiste mensen in huis. Onze 950 medewerkers verzorgen uw project van A tot Z: van ontwerp tot oplevering. En als u dit wenst, gaan we voor u zelfs op zoek naar de juiste locatie en de financieringsformule die het best bij u past.

Om het bouwproces vlot en accuraat te laten verlopen, beschikken wij niet alleen over gemotiveerd en hooggekwalificeerd personeel. Sinds jaar en dag kunnen wij een beroep doen op eigen productie-units: een schrijnwerkerij, een staalafdeling, een (prefab-)betonafdeling en een ijzervlechterij.

Onze actieradius heeft zich de laatste jaren steeds verder uitgebreid: wij kunnen voor u bouwprojecten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije en zelfs Roemenië realiseren.

Wij volgen onze klanten. Dat zit in ons bedrijfs-DNA. Cordeel begon ooit als een schrijnwerkerij. Op vraag van onze klanten werden wij constructeur van houten loodsen. Toen er opdrachten binnenstroomden van bedrijven in de Antwerpse haven werden wij een echt bouwbedrijf... Zo volgden wij onze opdrachtgevers ook naar landen in centraal Europa. Onze toekomst hangt samen met die van onze opdrachtgevers.

Wij zijn, met andere woorden, uw Partner For The Future!

lier dungelhoeff

 

Mechelsesteenweg 28, Lier

 

+32 3 710 55 00

 

© 2020 Matexi & Cordeel | www.dungelhoeff.be | webcoding by ozalith.be