MAAK NU EEN AFSPRAAK

+32 3 710 55 00

Jouw investering

Investeren in vastgoed rendeert, als je het goed aanpakt. Er zijn een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden om er een succes van te maken. Het Dungelhoeff complex in Lier voldoet aan al deze factoren.

De staat van het vastgoed

De nieuwbouwappartementen van de Dungelhoeff zijn allemaal tot in de puntjes afgewerkt. U hebt dus geen enkele zorg rond renovatie en de kosten die daarbij komen. De appartementen zijn duurzaam en energiezuinig opgebouwd. Het complex is architecturaal hoogstaand en ook aan het interieur werd bijzondere aandacht besteed.

De ligging van het vastgoed

De buurt waarin de woning ligt is een zeer belangrijke factor. Net daarom is een appartement in het Dungelhoeff complex in Lier een interessant opbrengsteigendom. Op wandelafstand van het centrum van Lier ligt de Dungelhoeff middenin een groene oase. Bovendien ligt het domein vlakbij de ring en alle belangrijke verbindingswegen naar Antwerpen, Mechelen en de Kempen. Ook het openbaar vervoer en de 25 scholen in de omgeving zijn vlot bereikbaar.

Lier zelf is een bloeiende provinciestad met alle mogelijke voorzieningen. Er is ruimte voor geschiedenis in het oude stadscentrum en je kan er ook terecht in de gezellige winkelstraatjes. Voor mensen die liever de rust opzoeken is er het stadspark, de prachtige vesten en natuur rondom de Kleine en Grote Nete.

De doelgroep voor het vastgoed

De appartementen van het Dungelhoeffcomplex zijn ideaal voor jonge gezinnen op zoek naar een rustige omgeving vlakbij de stad. Naast alle faciliteiten in en rond het centrum van Lier, biedt Dungelhoeff allerlei mogelijkheden om te sporten, shoppen en genieten. Daarnaast heeft elk appartement zijn eigen ondergrondse parking van waaruit je de woning rechtstreeks bereikt.

Investeren in vastgoed van Matexi

De nieuwbouwappartementen van Matexi hebben een groot huurpotentieel dankzij hun zorgvuldig gekozen locaties in aangename woon- en leefomgevingen. Investeren in een appartement in het Dungelhoeff complex is dan ook een goede keuze. Neem gerust contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen.

Heeft u een vraag over investeren?

lier dungelhoeff

 

Mechelsesteenweg 28, Lier

 

+32 3 710 55 00

 

© 2020 Matexi & Cordeel | www.dungelhoeff.be | webcoding by ozalith.be